De Golfbaan

18 Holes Pitch-Putt golfbaan in Friesland voor de gevorderde en beginnende golfspeler. Voor iedereen een mooie uitdagende golfbaan.
Altijd al eens uw golfpassie willen delen met familie en vrienden? Neem ze mee naar Pitch-Putt Golf Leeuwarden. Hier kan iedereen spelen en heeft u geen GVB nodig. Materiaal en een instructie zijn bij de prijs inbegrepen.
De golfbaan in de stad Leeuwarden ligt prachtig landelijk gelegen in het Friese landschap; omgeven door bosschages en begrensd door het van Harinxma kanaal. Terwijl u wacht tot uw medespelers zijn uitgeholed kijkt u uit over de weilanden en geniet van de boten die voorbij varen.
Dit is echt een Pitch-Putt golfbaan die u gespeeld moet hebben.

Bekijk de holes:
Hole 1 Hole 10
Hole 2 Hole 11
Hole 3 Hole 12
Hole 4 Hole 13
Hole 5 Hole 14
Hole 6 Hole 15
Hole 7 Hole 16
Hole 8 Hole 17
Hole 9 Hole 18

Het Golfspel voor iedereen

Pitch&Putt Golf is het golfspel waar iedereen ook zonder golfervaring volop van kan genieten. Nog nooit golf gespeeld. Geen probleem; je krijgt een uitgebreide instructie waarin de basistechniek, de omgang met de baan en uitleg van de spelregels aan bod komen. Komt u alleen met ongeoefende spelers dan speel je het spel Texas Scramble. Hierbij wordt gespeeld in groepjes van maximaal 4 personen. Elke speler speelt met zijn/haar eigen bal. Men slaat allemaal af waarna men de beste bal uitkiest. Vanaf deze plaats speelt iedereen weer met de eigen bal de volgende slag, waarna weer de beste plek wordt gekozen. Je speelt door tot er een bal in de hole is geslagen. Hierna gaat het spel verder op de volgende afslagplaats.

Hole 7

golfbaan

Hole 13

golfbaan

Hole 18

golfbaan